(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Etsimme nyt ammattimaisia KIINTEISTÖNHOITAJIA tiimiimme Tampereelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.
 
Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista huolto- ja korjausrakentamisen työtehtävistä eri asiakaskohtohteissamme. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen työajan ollessa pääasiassa arkisin klo 7- 15.00. Eduksi tehtävässä katsomme päivystyshalukkuuden viikonloppuisin.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan ammattikoulutus ja työkokemusta vähintään 2 vuotta vastaavista tehtävistä kiinteistöliiketoiminnan parista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot (mm. huoltokirjaohjelmat), B- ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön sekä hyvä suomen kielen taito ja kohtalainen englannin kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. Eduksi katsomme osaamisen kiinteistöautomaatiosta, paloilmoittimista, huoltokirjojen käytöstä sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. 


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.3.2019 ja työ alkaa 1.4.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -