(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Etsimme nyt ammattitaitoisia KIINTEISTÖNHOITAJIA tiimiimme Lahteen.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista huolto- ja korjaustehtävistä eri asiakaskohteissamme. Työtä tehdään arkisin klo 7- 15.30. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen viikottaisen työajan ollessa 37,5 tuntia.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä alan ammattikoulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhoitajan tutkinto.  Odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyvää peruskuntoa sekä ajantasalla olevia IT-taitoja. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia, eduksi katsomme mahdollisuuden oman auton käyttöön, mutta tarvittaessa voit myös käyttää talon autoa. Arvostamme koneidenajotaitoa sekä päivystyshalukkuutta.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -