(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA Senaatti-kiinteistöjen asiakaskohteeseemme Helsingin kantakaupunkiin.

Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteemme kiinteistöjen monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 6-16 välille. Työtehtävät sisältävät myös päivystystä erikseen sovittavina ajankohtina.

Etsimällämme osaajalla on:


  • alan koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta
  • asiakaspalvelulähtöinen asenne
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn kentällä, mutta on myös hyvä tiimipelaaja
  • nuhteeton tausta. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle

Tarjoamme sinulle:


  • vakituisen työn luotettavalla työnantajalla
  • ison talon tuen ja mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi
  • hyvän työyhteisön: Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-16 palveluesimies Kai Viherkanto puh. 0505282341

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.3.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -