(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme ahkeraa, moniosaavaa, ammattitaitoista & omatoimista

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoiseen asiakaskohteeseemme Helsinkiin. Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä tehtäviä ja ulkoalueiden kokonaishoito kauden mukaisesti, sisältäen mm. lumityöt, hiekoitukset, kukkien istutukset, puiden ja nurmikon hoidon sekä lehtien noston. Työaikasi on arkisin klo 7-15 välillä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Etenkin kokemus puutarhurin tehtävistä on tässä työssä valttia. Toivomme sinulta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta, täsmällisyyttä – näistä asioista kiinteistönhoidossa on pohjimmiltaan kysymys. Arvostamme moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta, sekä oma-aloitteisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Kohteen luonne edellyttää valitulta henkilöltä suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä, voimassaolevaa passia, B-ajokorttia sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 3.2.2019 mennessä. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Petri Puroharju (puh. 050 385 9880) kertoo sinulle tehtävästä pe 18.1. klo 12-13-30, ti 22.1. klo 13-14 ja pe 25.1. klo 12-13:30.