(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Kiinteistönhoitaja

Työavain 4-7-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 22.02.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02070 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Kiinteistönhoito ja siivous

Tehtävän kuvaus: Tilapalvelut-liikelaitos hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti koulut ja päiväkodit. Työskentelyalue on Espoonlahti-Kauklahti alueella. Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita ja omaat talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta. Kyseessä on uusintahaku ja tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan.


Kelpoisuusvaatimus: Kiinteistönhoitoon soveltuva ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan kokemusta) Kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita ja omaat talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B ajokorttia ja sinulla on oma auto käytössäsi.

Arvostamme : Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa ja käyttökokemusta sekä positiivisuutta että oma-aloitteisuutta, kiinteistötekniikan ja -automatiikan hyvää osaamista sekä tietotekniikan hallintaa ja perusohjelmistojen käytön osaamista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1960,38 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min viikossaLisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Kyösti Jurmu
040 185 1663
kyosti.jurmu@espoo.fi
ma-pe 07:00-15:30

Aluepäällikkö Teuvo Vartiainen
050 343 3028
teuvo.vartiainen@espoo.fi
ma-pe 07:00-15:30