(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä KIINTEISTÖNHOITAJAA Kemiin.
 
Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme, kuten sisä- ja ulkoalueiden hoitamista sekä kunnossapitoa. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 7-15.30 välillä, mutta työ sisältää 24/7 päivystyksen noin seitsemän viikon välein. 
 
Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä, eduksi katsomme kiinteistönhoitajan,  LVI- tai sähköasentajan koulutuksen. Eduksi katsomme myös suoritetun työturvallisuus-, tulityö- ja B-ajokortin sekä perus- tai  hätäensiapukurssin. Tehtävässä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.12.2018. Työ alkaa 21.1.2019.ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.