(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa! Etsimme nyt ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotehtävissä erilaisissa asiakaskohteissamme asuinkiinteistöistä vaativiin kauppakeskuskokonaisuuksiin. Tehtävien sisältö vaihtelee vahvasti vuodenaikojen mukaan. Töitä paiskitaan pääasiassa arkisin päivävuoroissa, mutta tarvittaessa töitä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulta löytyy kiinteistönhuollon ammattitutkinto ja kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja halukas työskentelemään asiakkaidemme apuna. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta työkoneista sekä riittävä suomen kielen taito.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.