(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Oletko jo kokenut kiinteistöpalvelualan ammattilainen, alan opiskelija tai vastavalmistunut vailla uusia haasteita? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vaasaan.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja heillä on tarjolla erilaisia kiinteistönhuollon töitä. Nyt etsimme kokoaikaista kiinteistönhoitajaa / ulkoaluetyöntekijää Vaasan alueelle.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi lehtien puhaltamista syksyllä, hiekoittamista ja käsilumitöitä talvella sekä nurmikon leikkausta ja trimmeröintiä kesällä. Työ on kokoaikatyötä ja työtunnit sijoittuvat pääsääntöisesti arkiaamuihin klo 6-7 alkaen. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä. Ajokortti ja työturvallisuuskortti katsotaan myös eduksi.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.

Tiesitkö, että meillä on tarjolla hyvää työtä? - www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi