(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA asuinkiinteistöihin vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät ulko- ja sisätiloissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-16 välille, mutta olet valmis myös tekemään päivystystyötä sekä satunnaisia viikonlopputöitä.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhoidon, rakentamisen ja teknisten palveluiden tehtävistä. Työssäsi tarvitset B-ajokortin, sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä erinomaista asiakaspalveluosaamista ja tiimityöskentelytaitoja. Eduksi katsotaan myös hyvät IT-taidot, erityisesti aikaisemman kokemuksen huoltokirjojen täytöstä. Arvostamme myös työturvallisuuskorttia sekä ensiaputaitoja. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on oma-aloitteinen ja ahkera asenne työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.12.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -