(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme nyt reipasta KIINTEISTÖNHOITAJAA Sotkamoon!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme, kuten sisä- ja ulkoalueiden hoitamista sekä kunnossapitoa. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 7-15.30 välillä, mutta työ sisältää päivystysvuoroja, jolloin muutkin työajat ovat mahdollisia. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.  Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Tärkein ominaisuus työssä menestymiseen on hyvä asenne mutta katsomme eduksi alan koulutuksen, aikaisemman työkokemuksen kiinteistöhoidon tehtävistä sekä työturvallisuus-, ja tulityökortit. Toivomme, että viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2018. Työ alkaa lokakuussa 2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/