(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Oletko kiinteistönhuollon osaaja? Oletko kerryttänyt työkokemusta vaihtelevista kiinteistöpalvelualan työtehtävistä, kuten sisällä ja ulkona tapahtuvista korjaus-, kunnossapito- ja huoltotöistä? Onko sinulla vielä avoimena suunnitelmat, mutta tiedät että mukava ja sopivan haastava, joko osa-aikainen tai kokoaikainen työ tulee olemaan osana arkeasi? 

Wippii Work Oy on tarjonnut monipuolisia tehtäviä eri kohteissa jo vuodesta 2009 lähtien ja kiinteistöpalveluala sekä ulkoaluetyöt ovat iso osa liiketoimintaamme. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 ulkoaluetyöntekijää useassa kohteessa talvikauden alkuun saakka ja tulemme syksyn edetessä työllistämään

KIINTEISTÖNHOITAJIA

vaihteleviin tehtäviin pääkaupunkiseudulle!

Työtehtävät vaihtelevat korjaus- ja huoltotöistä erilaisiin pihatöihin, kuten lumitöihin ja nurmikon leikkaamiseen. Tehtäviin kuuluu myös ajoittainen päivystys. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten hakijalla tulee olla B-ajokortti. Työtehtävät voivat olla mm. ulkoaluehuoltomies, kiinteistönhoitaja tai tekninen kiinteistönhoitaja. 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy koneenajotaitoa sekä myös teknisempää osaamista kiinteistöjen huollosta.  Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Vaikka työ onkin hyvin itsenäistä, edellyttää siinä menestyminen myös sanavalmiutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä välttämätön. 

Hakijalta edellytämme:
- B-ajokorttia
- Aiempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä
- Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
- Kiinteistöalan koulutuksen
- Työturvallisuuskortin

Hakijalle tarjoamme:
- Vakituisen ja pitkäaikaisen työpaikan
- Mielenkiintoiset ja itsenäiset työtehtävät 
- TES:n mukaisen palkkauksen

Jätä hakemuksesi heti, sillä työt alkavat mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Otamme vastaan hakemuksia vain Wippii Work Oy:n sähköisen hakujärjestelmän kautta. 

Rekrytointia hoitaa:

Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508