(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018
Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Tampereelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu asiakaskiinteistömme kunnossapitoa ja huoltotehtävät. Työaika on arkipäivisin klo 7-16 välillä. Kyseessä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa ja monipuolista osaamista kiinteistön ylläpidon tehtävistä. Edellytämme koneiden käyttökokemusta ja -osaamista. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, joka kestää rankankin työn. Kiinteistönhoitajan perustutkinto ja/tai ammattitutkinto on pakollinen. Lisäksi sinulla täytyy olla tuntemusta kiinteistöautomaatiosta, sekä hyvä tietoteknillinen osaaminen. Työssä tulet tarvitsemaan myös B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme, että olet ulospäin suuntaunut ja omaat työtä pelkäämättömän asenteen. Saatat olla etsimämme henkilö jos tartut tuumasta toimeen, etkä hätkähdä pienestä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.8.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -