(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Tähän päivään mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi ja tarjota alan parhaita kiinteistöpalveluja. Nyt etsimme ammattilaistiimiimme kahta sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä HOAS-tiimissämme Helsingin ja Vantaan alueella. Työpäiväsi starttaa varikoltamme Itä-Helsingistä. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinun olevan noin kerran kuussa valmis tekemään myöhempää vuoroa n. klo 19 asti. Työ sisältää päivystystä.

Arvostamme kiinteistönhoitajan perustutkintoa sekä koneajotaitoa. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Työskentelyotteesi on aikaansaava ja asiakasystävällinen. Tiimityö ja yhteen hiileen puhaltaminen käy sinulta luonnostaan. Työ on vastuullista, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

L&T:llä saat kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Nyt olisi siis oiva pesti tarjolla vauhdikkaasta ja vaihtelevasta kiinteistönhoidon työstä kiinnostuneelle tekijälle! Työ alkaa sopimuksen mukaan kun sopiva henkilö löytyy. Hae paikkaa 26.8. mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi.