(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

 


Oletko Sinä kiinteistö- ja siivouspalvelualan moniottelija, etsimämme UUDEN AJAN TALKKARI?


 


Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJAA vastaamaan Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin asuinkiinteistöjen viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta. Kiinteistöt sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.


 


Etsimämme henkilö on innokas, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen kiinteistöpalvelualan ammattilainen. Työtehtävät määräytyvät päivittäin kiinteistöjen ja niiden käyttäjien tarpeen mukaan, eikä sinulle laadita etukäteen tehtävälistaa tai aikarajoitteita työtehtävillesi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan päivittäiseen työnkuvaasi, kun omaat aktiivisen ja innostuneen otteen työn tekemiseen. Esimiehesi toimii sinua lähellä – hän suorittaa kanssasi samoja kiinteistön ylläpidon tehtäviä, joten havaintosi ja ajatuksesi tulevat varmasti kuulluksi.


 


Pääset tutustumaan ISS:n tiimin työhön Hoasin kohteissa täältä. 


 


Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistön ylläpidon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu asuinkiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä, mutta olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


 


Tehtävässä menestyäksesi, toivomme sinulla olevan


 


  • alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kiinteistöhuollon perustutkinto)
  • kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä
  • vahvaa teknistä osaamista, hyvää IT-osaamista sekä erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • B- ajokorttia 
  • sujuvaa suomen- sekä englannin kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa

 


Tarjoamme sinulle tehtäväkohtaisen sopimuspalkan lisäksi mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja työnsä ylpeydellä tekevässä tiimissä sekä suuren yrityksen henkilöstöedut. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Kaija Uzun, jonka tavoitat numerosta 040 593 1423 ja Hoasin kiinteistöpalvelupäällikkö Satu Kivipuro, jonka tavoitat numerosta 040 519 9403.


 


Kiinnostuitko? Kerro siitä meille täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 17.9.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 


 


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä. 
www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


 - ISS on savuton työpaikka -