(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA pääkonttorikohteeseen Helsingin Vallilaan


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit (vesi, lämpö, ilmastointi) kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Vastuullasi on kiinteistön jatkuvan käytettävyyden ja toimivuuden varmistaminen, työpyyntöjen suorittaminen ja kiinteistön eri olosuhteiden valvominen sekä taloteknisten järjestelmien määräaikashuollot ja tarkastukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työ on kokopäiväinen ja työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7–17 välillä, mutta satunnaisesti on tarve myös viikonlopputöille. Tehtävä on määräaikainen 31.10.2018 asti, mutta työt saattavat jatkua myös tämän jälkeen.


Työssä menestyäksesi edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistönhoitajan ammattitutkinto), aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään parin vuoden ajalta sekä vankkaa kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä. Tehtävän hoitaminen vaatii paitsi vahvaa teknistä osaamista, myös hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ovat välttämättömät. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.7.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/- ISS on savuton työpaikka -