(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA/ KOHDEVASTAAVAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon ulkotehtävissä yhdessä asiakaskohteessamme Helsingin Alppilassa. Työaika painottuu pääsääntöisesti ma-pe 7.-15.00, mutta työn luonne vaatii myös välillä ilta- ja viikonloppuvuoroja. Ajokortti on pakollinen ja kuorma-autokortti katsotaan eduksi. Työhön kuuluu pihojen siistimisistä sekä ruokakuljetuksia, myös asuntojen tyhjennyksiä ja muuttoja tulee vastaan. Joten hyvä fyysinen kunto olisi suotavaa. Talvella työhön kuuluu alueen aurauksia ja käsilumitöitä, joten kiinteistöhoidon traktoreiden ajamisen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Sinulta löytyy halukkuus toimia ulkoaluetöissä ja aikaisempi kokemus vastaavista hommista on toki suotavaa. Luotettava pitää myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Kiinteistöhuoltoalalla tilanteet elävät, joten toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

PS. Innostuitko työstä, mutta elämäntilanteesi ei täsmää juuri tähän tehtävään? Ei hätää, isona toimijana voimme tarjota sinulle muitakin työkuvioita, mikäli asenteesi on oikea. Kerro hakemuksessasi tarkemmin työskentelymahdollisuuksistasi.