(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖNHOITAJA
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Vahvistamme Hämeenlinnan yksikköämme

Etsimme nyt

KIINTEISTÖNHOITAJAA LIIKEKIINTEISTÖIHIN RIIHIMÄELLE ja HÄMEENLINNAAN

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana Hämeenlinnan kiinteistöhuollon yksikköämme.

Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme  liikekiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava sekä olet valmis osallistumaan päivystykseen. Päivystys vuorollasi olet valmis työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulla on kiinteistöalan soveltuva koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittu vahva ammattitaito ja työkokemus. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, vähintään B-ajokortin ollessa työssä välttämätön sekä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Seppo Hirvonen  puh. 029 029 4901

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2018

_________________________________________________________________________