(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA Tampereelle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhuollon tehtävät kuten asuinkiinteistöjen sekä palvelutalojen ja liikekiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden korjaus ja ylläpito. Työsuhde ovat toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkipäivisin klo 7-15 välillä.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa perus- tai ammattitutkintoa sekä aiempaa työkokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa, oma auto katsotaan eduksi. Viihdyt tehtävässä, jos olet asiakaspalvelun ammattilainen ja omaat rivakan työotteen. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Meiltä saat mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa. Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä. 

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.7.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -