(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Keski-Uudellemaalle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä asiakaskohteissamme Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueella. Asiakaskohteina meillä on niin asuin- kuin liikekiinteistöjäkin. Töitä paiskitaan arkisin päivävuoroissa sekä ilta- ja viikonloppuvuoroissa tarpeen niin vaatiessa. Tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin, ja päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulta löytyy parin vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävistä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kokemus kiinteistöhoidon työkoneista on plussaa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.
Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin
Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.