(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivia

KIINTEISTÖNHOITAJIA

vakituisiin, kokoaikaisiinn työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä toimisto- ja liikekiinteistöihin. Töitä paiskitaan niin arkisin päivävuoroissa kuin myös iltaisin ja viikonloppuisin tarvittaessa. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.
Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus ja useamman vuoden kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.
Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin
Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.
PS. Innostuitko työstä, mutta elämäntilanteesi ei täsmää juuri tähän tehtävään? Ei hätää, isona toimijana voimme tarjota sinulle muitakin työkuvioita, mikäli asenteesi on oikea. Kerro hakemuksessasi tarkemmin työskentelymahdollisuuksistasi.