(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Hämeenlinnaan.


Työssäsi huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä Hämeenlinnan alueella. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit (vesi, lämpö, ilmastointi) kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan (klo 7–15), mutta olet valmis osallistumaan myös päivystykseen. Päivystysviikoista maksetaan erillinen päivystyskorvaus. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme alalle soveltuvaa koulutus (esimerkiksi kiinteistönhoitajan ammattitutkinto) ja ainakin kahden vuoden kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta, tiimityötaitoja ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työssä menestymiselle. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa. Olethan taustaltasi nuhteeton, sillä valinta edellyttää suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 23.5.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -