(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme rakennustaitoista talonmiestä. Työnkuvaasi kuuluvat kaikenlaiset kiinteistön hoitoon, korjaukseen ja ylläpitöön liityvät tehtävät.  Joka päivä on erilainen ja työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi pienet remonttityöt, lumenluonti, tavaroiden kuljetus sekä lampun vaihto.

Sinulla voi olla taustaa esimerkiksi rakennusalalta, sähkötöistä tai muista kiinteistön hoidon töistä. Työ on myös erinomainen mahdollisuus alanvaihtajalle, sillä työn suorittamiseen käy myös se, että olet kerryttänyt esimerkiksi harrastusten kautta vahvaa rakentamisen osaamista. Tärkeintä on, että olet positiivinen ja reipas henkilö, joka uskaltaa rohkeasti tarttua toimeen.

Työ alkaa vuokratyösuhteessa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Täytä hakemuksesi WorkPowerin hakulomakkeen kautta ja lisää siihen CV. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi