(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Loviisan ja Porvoon alueelle

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 


Työssäsi huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit (vesi, lämpö, ilmastointi) kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Vastuullasi on kiinteistön jatkuvan käytettävyyden ja toimivuuden varmistaminen, työpyyntöjen suorittaminen ja kiinteistön eri olosuhteiden valvominen sekä taloteknisten järjestelmien määräaikaishuollot ja tarkastukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. 


Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15.30 välille. Työssäsi kuulut päivystysrinkiin, jolloin töitä on satunnaisesti myös viikonloppuisin.


Eduksi tehtävässä sinulla löytyy alan koulutus ja jonkin verran työkokemusta. Lisäksi arvostamme ripeää työotetta, reipasta asiakaspalveluasennetta ja hyvää peruskuntoa. Hyvät IT- ja kielitaidot sekä ajokortti katsotaan eduksesi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.4.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -