(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Yksikkömme vahvasti kasvaessa etsimme nyt tiimiimme sopivia

KIINTEISTÖNHOITAJIA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Tehtäviisi kuuluu erilaiset kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotyöt, joita hoidat reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään pääasiassa arkisin päivävuoroissa. Työhön kuuluu myös päivystystä, ja päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Toivomme hakijoilta kiinteistöalan koulutusta ja aiempaa kokemusta kiinteistönhoitajan työstä. Voit olla alan kokenut konkari tai aloitteleva uusi kyky; asenne ratkaisee! Ajokokemus työkoneista katsotaan eduksi. Odotamme myös luotettavuutta ja halukkuutta palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Sinulta tulee löytyä B-ajokortti.

Lassila & Tikanojalla saat monipuolisen kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse rekry(at)lassila-tikanoja.fi.