(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa eri asiakkuuksien hoitoon Kemijärvelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä aina ulkoalueiden hoidosta vaativiin teknisiin huoltotehtäviin. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä, mutta tehtävään sisältyy myös säännöllinen päivystysvalmius joka viides viikko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme hyvää kiinteistötekniikan tuntemusta ja kokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsotaan  alan koulutus esim. kiinteistönhoitajan perus- tai ammattitutkinto sekä koneenajotaito ja LVI-asentajakokemus. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Arvostamme nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan käyttökokemusta ja osaamista. Sinulla on perustason IT-taidot, hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin ja oman auton.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja
työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.3.2018.


ISS Palvelut on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia ja maan johtava kiinteistö-   ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja,   jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja   turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista.   Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme   liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa.   Henkilökuntaa on yli 7000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com,   www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton   työpaikka –