(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Haemme nyt uusia innokkaita, oma-aloitteisia ja kehittymishaluisia kiinteistöpalvelualan ammattilaisia asiakkuustiimiimme. Liityt osaksi joukkuetta, joka vastaa yhden asiakkuuden asuinkiinteistöjen siivous- ja kiinteistönhoitopalveluista. Työtehtäväsi määräytyvät päivittäin kiinteistöjen ja niiden käyttäjien tarpeen mukaan, eikä sinulle laadita etukäteen tehtävälistaa tai aikarajoitteita työtehtävillesi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan päivittäiseen työnkuvaasi, kun omaat aktiivisen ja innostuneen otteen työn tekemiseen. Esimiehesi toimii sinua lähellä - hän suorittaa samoja siivouksen ja kiinteistön ylläpidon tehtäviä, kuin sinäkin, joten havaintosi ja ajatuksesi tulevat varmasti kuulluksi.

Työssäsi huolehdit asiakkaamme asuinkiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoito- ja siivoustehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä, mutta olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi, odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta, vahvaa teknistä osaamista, hyvää IT-osaamista sekä erinomaista asiakaspalveluasennetta.B- ajokortti, hyvä suomen kielen taito ja hyvä peruskunto on edellytyksenä tehtävässä toimimiselle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" -palveluasenne.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Kaija Uzun 040 593 1423 ja palveluohjaaja Andrus Kalm 050 462 1275

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.2.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.
www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/