(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Kiinteistöalalla  on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin tiimiimme sopivaa

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA KIINTEISTÖNHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen Lohjan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa kiinteistönhoidon liikekiinteistössä, mutta tarvittaessa uskaltaudut myös raittiiseen ulkoilmaan vaikkapa lumitöihin. Töitä paiskitaan vuorotyönä arkena ja viikonloppuna. 

Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus ja aiempaa kokemusta niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, käyttökokemusta myös kiinteistötraktoreista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.
Hae paikkaa hetimiten sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!