(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme nyt  KIINTEISTÖNHOITAJIA / ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ  kiinteistöhuollon erilaisiin tehtäviin

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen monipuoliset ulkotyöt, roskalenkit, lipun laskut, käsilumityöt. Töiden määrä riippuu omasta innosta ja aktiivisuudesta. Viikonloppuisin työ painottuu aamuihin n. 3h/pv ja arkisin työ on iltapainotteista 3-5h/ ilta.Työtuntien määrä saattaa vaihdella kohteiden tarpeen mukaan.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti, ajokortti sekä kokemus kiinteistönhuoltoalalta katsotaan eduksi. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioksi muun työn oheen.


Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen.

Mikäli homma herätti kiinnostusta täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 28.2.2018


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -