(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2018

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteenaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. Etsimme nyt tähän ammattilaisten joukkoon viittä

KIINTEISTÖNHOITAJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen vaihteleviin kohteisiin Pääkaupunkiseudulle. Valitut henkilöt tulevat työskentelemään neljän työnjohtajan alaisuudessa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sairasloma- ja lomasijaisina. Etsimme henkilöitä, jotka kykenevät työskentelemään tilanteen mukaan vuorottelevissa työkohteissa ja joilta löytyy B-ajokortti. Työtuntien määrä vaihtelee viikoittain, mutta haemme 2-3 henkilöä, jotka kykenevät työskentelemään lähes täysipäiväisesti pidempiä jaksoja esimerkiksi sovittujen syyslomien aikana. Muilla valituilla työajat olisivat keikkaluonteisemmat ja työtä on aina tarpeen mukaan. Työ sopii siis niin keikkaluontoisesti työtä etsivälle kuin hieman enemmän työtunteja haluavallekin.

Kohteet vaihtelevat sijaintinsa puolesta ympäri pääkaupunkiseutua, mutta ovat kaikki asuinkiinteistöjä. Työtehtävät ovat pääosin sisätöitä, mutta osassa kohteista työhön kuuluu myös ulkoalueiden hoitoa. Edellytämme tehtävään valituilta hakijoilta perusosaamista kiinteistöjen viikko- ja kuukausikierroista, lvi-huolloista, sekä jonkin verran koneenajotaitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä reipasta asennetta. Etsimme tehtävään henkilöitä, joilta löytyy jo perusosaamista kiinteistönhuollon töistä, mutta myös intoa oppia uutta. Asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä.

Asiakkaamme etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä myös kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, joten tekemällä työnsä hyvin, on mahdollista päästä etenemään urallaan myös yrityksen sisällä. 

Edellytämme:
-jonkin verran kokemusta kiinteistönhuollon työtehtävistä
-itsenäistä työotetta
-hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-B-ajokorttia
-asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-kiinteistönhoitajan koulutuksen
-kiinteistöautomaatiojärjestelmien hallinnan

Tarjoamme:
-vakituisen työsuhteen
-vaihtelevat ja monipuoliset työkohteet
-kiinteän 12,75€ tuntipalkan sekä TES:n mukaiset lisät
-mahdollisuuden joustavaan työaikaan
-tilaisuuden hankkia työkokemusta kiinteistönhuollon alalla
-hyvät työsuhde-edut

Hae tehtävää pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com
040-484 4508