(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Etsimme nyt asiakaspalvelutaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Tampereen keskustaan.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Työtehtäviisi kuuluu kiinteistönhoidon, rakentamisen ja teknisten palveluiden työtehtävät. Töitä tehdään niin ulko- kuin sisätiloissakin. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-15 välillä Tampereen keskustassa sijaitsevassa asiakaskohteessamme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kiinteistönhoitajan perus- tai ammattitutkinto. Lisäksi toivomme sinulta aiempaa työkokemusta kiinteistöhuollon työtehtävistä. Eduksi katsomme Siemens automaatiojärjestelmän tuntemuksen. Viihdyt tehtävässä, jos olet ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelun ammattilainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti joten olethan oma-aloitteinen ja tartut työhön epäilemättä hyvällä asiakaspalveluasenteella.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -