(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä.

Etsimme nyt asiakkaallemme HH-kiinteistöpalvelut Oy:lle

KIINTEISTÖNHOITAJAA Tampereelle.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu asiakaskohteiden tekniikan kunnon tarkkailu sekä erilaiset korjaus- ja huoltotyöt.

Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Sinulla tulisi olla myös Willellä tai vastaavilla koneilla ajamisesta aimepaa kokemusta. Eduksesi katsomme kiinteistöpalvelualan ja/tai IV-puolen koulutuksen sekä kiinteistöhoidon perustuntemuksen. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn vaihetelevassa ympäristössä asiakasrajapinnassa. Kiinnostuitko? Hae heti, sillä työt alkavan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarjolla olevista tehtävistä antaa Juulia Lehtonen, 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.