(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Mikkeliin kokoaikaiseen työsuhteeseen.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kiinteistönhoitajana vastaat kiinteistönhoidollisista tehtävistä yhteistyössä asiakkaan ja esimiehesi kanssa. Tehtävä sisältää kiinteistön ylläpitotöitä sekä ulkoalueiden hoitoa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16 välillä, mutta töitä saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Sinulla on palveluhenkinen ja motivoitunut asenne, olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja otat vastuun työstäsi. Toivomme hakijalta vähintään vuoden työkokemusta vastaavista töistä ja lisäksi ajokorttia.


Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 15.2.2018 mennessä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -