Kiinteistönhoitaja viikonloppuvuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme nyt omatoimista ja reipasta KIINTEISTÖNHOITAJAA Itä-Uudellemaalle, Espoon Kivenlahteen, Lohjalle ja Vihtiin.

ISS kiinteistönhuoltopalvelut tuottaa asiakkaillemme kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden hoitoa, valvontaa sekä pieniä teknisiä huoltoja. Tehokas ja asiakaslähtöinen palvelumme takaa kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden sekä turvallisuuden. Kiinteistöhuoltopalvelujen ja asiakaspalvelukeskuksen yhteistyö varmistaa ketterän palvelun äkillisissäkin tilanteissa.

Työssäsi huolehdit asuin- ja liikekiinteistöjen avustavista kiinteistönhoitotehtävistä sekä sisällä että ulkona. Työ sisältää roskakierroksia, liputustehtäviä, talvisin lumitöitä sekä muita kiinteistöhoidon tehtäviä. Työskentelet pääsääntöisesti viikonloppuisin, aattoisin sekä arkipyhinä klo 06-18 välillä, mutta tarvittaessa ja sovitusti työvuoroja voi olla myös arkipäivinä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 4-6 h/pvä ja 0-10 h/vko.


Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme ajantasaisia IT-taitoja, suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.


Tarjoamme mukautuvan työsuhteen, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pekka Syrjälä, jonka tavoitat numerosta +358405183798. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.06.2020 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362678
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Lohja, Vihti