(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Varkauteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Oletko alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita?


Liiketoiminnan kasvaessa, etsimme Kiinteistönhoitajaa vahvistamaan tiimiämme Varkauteen.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät useissa eri asiakaskohteissamme Varkaudessa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15 mutta tarvittaessa hoidat iltaisin ja viikonloppuisin esim. lumenaurausta, liputusta ja päivystystä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.  


Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään 3 vuoden kokemus monipuolisista kiinteistönhoitajan tehtävistä. Kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon katsomme eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja voimassaolevaa työturvallisuuskortti ovat välttämättömät. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -