Kiinteistönhoitaja Vantaalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Oletko aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen kiinteistönhoidon ammattilainen? Tule meille töihin!

Etsimme nyt innostunutta ja ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakkaillemme Vantaalle.

Haemme kiinteistönhoitajaa Vantaalle hoivakoti kohteisiin. Kyseessä on kokopäivätyö ja työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 7.00-15.30 välillä. Työhön kuuluu kuitenkin myös lumenaurausta, jolloin töitä voi olla välillä myös viikonloppuisin, iltasin tai öisin. Työpäiviesi sisältö muovautuu hoivakotien kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Tehtävänäsi on varmistaa asukkaiden asumisviihtyvyys, sekä tuottaa laadukkaita ja asukkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöpalveluja. Työhön sisältyy myös ulkoaluetöitä ja tällöin töitä tehdään ulkona kelillä kuin kelillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla B-ajokortti ja oma auto käytössä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä ja lumenaurauksesta. Alan koulutus on eduksi. Suoriudut päivittäisistä töistä sujuvalla suomen ja englannin kielen taidolla. Sovit tähän tehtävään, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne ja jämäkkä työskentelyote.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä, joissa työpäivän sisältöä tai tehtäviä ei ole etukäteen määritelty.

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 5.12.2021. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot