(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme Vantaalla etsii nyt joukkoonsa

 

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet kohdevastaavana kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteessamme Vantaan Martinlaaksossa. Työ sisältää kiinteistöhuollon perustehtäviä sekä erilaisten nostinten ja trukkien ajoa. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin, ja päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Edellytämme sinulta koneajotaitoa, B-ajokorttia sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Arvostamme aiempaa teknistä kokemusta esimerkiksi LVI- tai sähköpuolelta. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaskohtaamisissa sekä tiimityöskentelyssä.

 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Työn alkupäivämäärä on sopimuksen mukaan. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä asiakasryhmän päällikkö Jari Sinkkoselta, +358504010989.