(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Oletko kiinteistöhuollon jämpti osaaja? Kiinnostaisiko sinua työskennellä Vantaan alueella?
 
Saatat olla meillä pian aloittava 
 
KIINTEISTÖNHOITAJA
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille
 
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset sekä hyväkuntoiset laitteet ja työkalut. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin 7-15.
 
Entä mitä työpäiviisi kuuluu
 
Tuttuja juttuja sinulle, joka olet kiinteistöhuollon ammattilainen. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten esimerkiksi paloilmoitin- ja sprinklerijärjestelmien kk-kokeet, kiinteistötekniset huollot ja asennus- ja korjaustyöt.
 
Mitä sinulta odotetaan
 
Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan odotamme, että olet tehnyt näitä hommia jo ainakin kaksi vuotta. Tänä päivänä perustason IT-taidot tulee olla hallussa ja sähköisten huoltokirjojen käytöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti on edellytys tehtävään valittavalla henkilöllä. Työ on vahvasti asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa. 
 
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 5.5.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Mikko Joensuu mikko.joensuu@coor.com
 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.