Kiinteistönhoitaja, vakituinen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen kiinteistönhoidon ammattilainen? Etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta?

Etsimme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakkaallemme Kuopion alueelle.

Haemme kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme. Kyseessä on kokopäivätyö ja työaika painottuu päiväsaikaan. Tehtävänäsi tuottaa laadukkaita ja asiakkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöpalveluja ja näin ollen varmistaa heidän tyytyväisyys sekä kehittää toimintaa yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Kiinteistönhoitajana vastuualueesi kattaa liike- ja asuinkiinteistöjen huolto- ja korjaustoimepiteet, automaation säädöt sekä sovitut ulkoaluetyöt ja roskalenkit. Koneenajotaito ei ole välttämätön. Suoriudut päivittäisistä töistä sujuvalla suomen kielen taidolla. Sovit tähän tehtävään, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Hoidat tehtäväsi reippaasti joskus hyvinkin haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä. Tehtävässä toimiessa sinulla tulee olla B-ajokortti ja tarvittavat ammattikortit. 

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä, joissa työpäivän sisältöä tai tehtäviä ei ole etukäteen määritelty. Palkkaus neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi tehtävän alle. Hae paikkaa pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Leevi Rantalainen p. 045 78817711 / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot