Kiinteistönhoitaja Vaasaan
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt Vaasaan tiimimme vahvistukseksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on tarvittaessa työhön kutsuttava ja määräaikainen työ, jossa vastuullasi on pääasiassa ulkona hoidettavat  lumityöt. Satunnaisesti voi myös olla muuta hommaa kiinteistöhuollon ulko- ja sisätöistä, joten etsimme reipasta kiinteistönhoitajaa! Töitä tehdään silloin kuin tekijälle on tarvetta.

 

Ketä etsimme? Kiinteistöalan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpää on kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhuollon tehtävistä ja asuinkiinteistöjen kiinteistönhoidosta. Toivomme myös joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia sekä koulutumme mielellämme uusia tekijöitä. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakasryhmäpäällikkö Juho Kriikku osoitteesta juho.kriikku@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529385
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Vaasa