(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Vaalaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme nyt  KIINTEISTÖNHOITAJAA vaativiin kiinteistöhoitokohteisiin Vaalaan.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu vaativien kiinteistöhoitokohteiden hoitaminen. Työtä tehdään arkisin klo 6-16 välillä. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Sinulla on alan koulutus ja työkokemusta alalta. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti sekä oman auton käyttömahdollisuus. Lisäksi sinulla tulee olla nuhteeton tausta.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi  www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -