Kiinteistönhoitaja, Uusimaa
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/tarinat/

Vahvistamme PK-seudun kiinteistöhuollon tiimiämme uudella ammattitaitoisella KIINTEISTÖNHOITAJALLA!


Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi vastaat sinulle nimettyjen kiinteistöjen monipuolisista huoltotehtävistä. Kohteesi tulevat sijaitsemaan pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Päivystysvalmius ei ole tehtävissä edellytys, mutta luetaan hakijan eduksi.

Kohteiden luonteen johdosta valitulle henkilölle tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on työsuhteen ehtona.

Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa useamman vuoden ajalta. Etsimämme osaaja taitaa nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät. Hakijalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti. Tehtävänkuva edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitamista ja hyviä IT-taitoja.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvan kokemus- ja osaamistaustan lisäksi itseohjautuvaa, aikaansaavaa ja jämäkkää työotetta – jos langat pysyvät käsissäsi myös hektisessä ympäristössä, olet juuri etsimämme osaaja.


Työsuhde

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työaika tehtävissä on 37,5h viikossa ja palkkaus sopimuksen mukaan.


Mitä tarjoamme?

Osana kiinteistöhuollon tiimiämme saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen tukemaan päivittäisessä työssäsi menestymistä.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465685
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa