(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja ulkotöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Meidän remmi poistaa kiinteistöiltä eräpäivän. Haluatko mukaan kiertotalouden käytännön tekijäksi? Haemme nyt ammattilaistiimiimme

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhoidon ulkotöissä kauppakeskuskohteessa.Toivomme, että olet valmis päivävuorojen lisäksi myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Ketä etsimme? Sinulta löytyy työkokemusta kiinteistöalan ulkotöistä ja liikekiinteistöistä. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta kiinteistöhuollon työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli monipuolinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 30.4. mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Petri Lujanen (puh. 050 385 6929) arkisin klo 14-15:30