Kiinteistönhoitaja ulkotöihin Pitäjänmäelle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Oletko kiinteistönhuollon monipuolinen osaaja ja pidät erityisesti ulkotöistä? Elämäntilanteeseesi sopisi erinomaisesti keikkatyö yhdessä kohteessa? Meillä on sinulle sopiva tehtävä, sillä etsimme Pitäjänmäelle toimisto- ja teollisuuskiinteistön Coor-tiimiin 
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille? 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, missä työvuorot ovat pääsääntöisesti kello 7-15. Tarjoamme sinulle mukavan tiimin sekä mielenkiintoisen työympäristön. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus.

Entä mitä työpäiviisi kuuluu? 
Tehtäviisi kuuluu huolehtia ammattimaisella otteellasi kohteen ulkoalueiden vuodenajan mukaisesta hoitamisesta.
Näitä ovat esimerkiksi
 
- istutuksista huolehtiminen
- pensaiden ja nurmikoiden leikkuu
- roskakierrokset
- haravoinnit ja lehtipuhallukset
- käsilumityöt
- hiekoitukset
 
Tarvittaessa sinulta löytyy osaamista myös yleisiin kiinteistönhoitajan tehtäviin kuten lampunvaihtoihin ja kalustekorjauksiin.
 
Mitä sinulta odotetaan? 
Olet alan ammattilainen ja sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja mahdollisesti alan tutkinto. Tehdasympäristössä tarvitset erinomaista työturvallisuusajattelua sekä työturvallisuuskorttia.  Lisäksi tarvitset kiinteistönhoitajan työssäsi B-ajokorttia. Työ on asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta?
Hae tehtävään viimeistään 30.11.2020 mennessä. 
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa arkisin palvelupäällikkö  Rami Niemelä 0403013398, ma-pe 8-16.
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 930 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot