(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja ulkotöihin Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Haemme nyt Espooseen

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA ULKOTÖIHIN

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työsuhde. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhoidon ulkotöissä Espoon alueella. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinun olevan päivävuorojen lisäksi valmis myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy työkokemusta kiinteistöalan ulkotöistä. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta kiinteistöhuoltotraktoreista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kokemus imulakaisukoneen käytöstä on eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli monipuolinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 27.10. mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Petri Lujanen (puh. 050 385 6929) arkisin klo 14-15:30