(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja / ulkoaluetyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Oletko jo kokenut kiinteistöpalvelualan ammattilainen, alan opiskelija tai vastavalmistunut vailla uusia haasteita? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja heillä on tarjolla erilaisia kiinteistönhuollon töitä. Nyt etsimme ulkoaluetyöntekijöitä / kiinteistönhoitajia Oulun alueelle.

Kiinteistöhuollon työntekijänä vastaat nimettyjen kohteiden kiinteistönhoidosta. Tehtäviisi kuuluu ulkoaluetyöt sesongin mukaan; talvella lumitöitä koneella ja käsin, keväällä hiekkojen nostot, kesällä nurmikonleikkuu ja trimmeröinti, syksyllä lehtien puhallus ja hiekoitus. Roskakierroksia tehdään läpi vuoden. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa joko arkisin tai viikonloppuisin. Personalhusetillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan joko kokoaikaisesti, viikonlopputöinä tai keikkatöinä säätilanteen mukaan.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisempi työkokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi