(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja / ulkoaluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018
Haemme nyt joustavaa ja palveluhenkistä KIINTEISTÖNHOITAJAA / ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Nokialle Nokian Renkaille.

ISS:n ympäristöpalvelut tarjoaa kokonaisvaltaisen jätehuoltoratkaisun asiakasyrityksillemme. Palveluratkaisuun sisältyy muun muassa sopimushallinta, syntypaikkalajittelun suunnittelu, sisälogistiikka, keräysvälineet, jätteenkuljetukset, jätteiden käsittely ja hyödyntäminen, raportointi sekä asiantuntijatehtävät.

Tehtävässä työskentelet tärkeässä asiakaskohteessamme Nokialla. Vastuullasi on asiakaskohteen kiinteistönhoidontehtävät, ulkoaluetyöt sekä jätehuollon toteuttaminen yhdessä monipalvelutiimimme kanssa. Tehtävänkuvaan sisältyy piha-alueiden auraus, trukilla ajo sekä muut konekuskin työt, lajitteluastioiden kerääminen asiakastiloista, oikeellisen lajittelun varmistaminen, lajittelupisteiden ja -astioiden sekä jätetilojen siisteydestä huolehtiminen. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen.

Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä fyysinen kunto ja sen ylläpitäminen on tärkeää. Tartut töihin joustavalla ja oma-aloitteisella asenteella ja pidät vaihtelevista työtehtävistä sekä sinulla on kokemusta koneilla ajosta. Toimit vastuullisessa tehtävässä asiakasrajapinnassa ja jossain määrin myös asiakkaita lajitteluun ohjaavassa tehtävässä, joten avoin ja iloinen asiakaspalvelutaito sekä suomen kielen taito on ehdoton edellytys. Olet myös kiinnostunut ympäristömme kestävästä kehityksestä ja lajittelusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.9.2018. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Tomi Arkiomaa puh. 050 4111722 ja Juho Welling puh. 046 922 8694.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -