(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja ulkoaluetöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haluaisitko sinä olla osa talkkaritiimiämme? Meillä on nyt hakusessa pääkaupunkiseudulle

 

KIINTEISTÖNHOITAJIA ULKOALUETÖIHIN

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Talkkarina huolehdit asiakaskiinteistöjesi ulkoalueista - osallistut nurmikonleikkuuseen, lehdennostoon, lumitöihin ja hiekannostoon. Kausitöiden lisäksi suoritat myös muita ulkoalueisiin liittyviä töitä, esimerkiksi puhtaanapitoa. Olet ylpeä omien kohteidesi pihatöistä, sekä yleisestä viihtyvyydestä. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30, mutta toivomme valmiutta ja joustoa työaikoihin tiukan paikan tullen. Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Voit itse vaikuttaa työskentelyalueeseen, sillä töitä on tarjolla niin Helsingissä, Espoossa kuin Vantaallakin - kerrothan meille hakemuksessasi mikä alue sopii sinulle parhaiten.

 

Ketä etsimme? Käsittelet näppärästi kiinteistönhoitokoneita ja sinulla on alan kokemusta. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa, joten toivomme sinun viihtyvän hyvin asiakastyössä ja nauttivan siitä kun voit olla avuksi. B-ajokortti on tehtävään välttämätön. Toivomme valitulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä teemme esimerkiksi lumitöitä hälytysluontoisesti myös normaalien työaikojen ulkopuolella.

 

Mitä kannattaa valita talkkaritiimi? L&T:n talkkaritiimissä pakettiin kuuluu hyvä työkööri, mukava esimies ja järkevä työmäärä. L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinule kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi kelvot työlaitteet ja -välineet.
 
Kiinnostuitko? Mikäli monipuolinen työ talkkarina kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.10. mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan talkkarin löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Kaj Michelsson (puh. 050 385 7362) kertoo sinulle mielellään tehtävästä lisää arkisin klo 8-15 välillä. Huomioithan, että otamme varsinaiset hakemukset vastaan rekrytointisivujemme kautta.