Kiinteistönhoitaja / ulkoaluetekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ja itsenäiseen työhön kykenevää KIINTEISTÖNHOITAJAA ulkoaluetöihin Kirkkonummeen ja Espoon Kivenlahden alueelle!

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut
varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan. 


Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu kunnossapito- ja huoltotyöt erilaisissa ulkokohteissa Espoon ja Kirkkonummen alueella. Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti konetyöt, auraus ja hiekoitus sekä roskalenkkien suorittaminen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15 välillä, mutta odotamme sinulta valmiutta tehdä satunnaisesti viikonlopputöitä sekä päivystyksiä lumitilanteesta riippuen. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva.


Etsimme tehtävään oma-aloitteista, luotettavaa ja reipasta tekijää. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Odotamme motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan ja arvostamme kiinnostusta kehittyä alalla. Tässä tehtävässä edellytämme kokemusta työkoneiden käytöstä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa huoltokirjojen hallinnan vuoksi. Työ saattaa sisältää joitakin viherrakentamisen tehtäviä, joten kokemuksen näistä luemme eduksi. Työtä tehdään useassa kohteessa, joten sinulla tulee olla B-luokan ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus eduksi. Lisäksi luemme eduksi sisätöiden teknisen hallinnan.


Tarjoamme sinulle ISS:llä turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Tuntuuko tämä sinulle sopivalle tehtävältä? Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.7.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot