Kiinteistönhoitaja ulkoalueille
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen kiinteistönhoitajaa ulkoalueille!

Kiinteistönhoitajana työskentelet Varkauden talousalueella monipuolisesti erilaisissa ulkoalueiden hoidon työtehtävissä. 

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistönhoitajan ulkotyöt, kuten esimerkiksi pihojen harjaukset, ruohon ja pensasaitojen leikkaus sekä talvisin käsilumityöt. 

Toivomme hakijalta aktiivista työotetta, luotettavuutta sekä motivoitunutta asennetta työtä kohtaa.
Työkalujen ja -koneiden käytön kokemus luetaan eduksi. Ajokortti (B-kortti) vaaditaan. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, ja tarjolla on pitkäaikainen työsuhde. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES. 

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh/sms/wa 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505626
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Leppävirta, Tuusniemi, Varkaus