(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja ulkoalueille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Pidätkö fyysisistä ja vaihtelevista työtehtävistä?


Etsimme reipas otteista KIINTEISTÖNHOITAJAA ULKOALUEILLE tiimiimme Rovaniemelle.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Tehtävä sisältää monipuolista ulkoalueiden hoitoa, mm. lumitöitä, roskakierroksia, ruohonleikkuuta ja raivaustyötä sekä muuta ulkona tehtävää työtä kerrostaloissa sekä liike- ja teollisuuskohteissa. Pääsääntöisesti työaika on arkisin klo 04-16.00 välillä, mutta liputuksia ja roskalenkkejä voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin myös nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät fyysisestä työstä ja viihdyt ulkona kelissä kuin kelissä. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon ulkoalueiden eri tehtävistä katsotaan eduksesi samoin kuin kokemus ulkoaluekoneiden käytöstä ja huollosta. Nostinkoulutus sekä suoritetut työturvallisuus-, tieturva- ja ensiapukurssit ovat myös eduksesi. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on pakollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Meille ISS Palveluilla on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.iss.fi viimeistään 18.8.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -